Remedial Teacher/ Begeleider/ Leerkracht voor de regio Rotterdam op zoek naar aanvullende of andere uitdaging – meerdere dagen mogelijk!

Wegens groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar nieuwe begeleiders Rekenlicht voor scholen in de regio Rotterdam. Vanaf heden is het zelfs mogelijk om ook meerdere dagen of zelfs full time voor ons aan de slag te gaan. Solliciteer snel en bespreek de mogelijkheden!

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? En ben jij een leuke betrokken begeleider, remedial teacher of heb jij ambitie om dit te worden? Dan komen wij graag in contact met jou! Rekenlicht zoekt ZZP’ers/ freelancers die aan de slag kunnen gaan op een aantal scholen in de regio Rotterdam. 

Rekenlicht

Rekenlicht is onderdeel van hét Kindzorgcentrum Educto, dat verschillende disciplines in huis heeft op het gebied van begeleiding van leerlingen met leerobstakels. Bij Rekenlicht helpen we leerlingen die om wat voor reden dan ook hulp nodig hebben met rekenen. De begeleiding van Rekenlicht vindt over het algemeen plaats op scholen.

Wat ga je precies doen?

Als begeleider bij Rekenlicht ben je meer dan alleen een vakinhoudelijke deskundige. Je hebt oog voor de leerlingen en stelt hun hulpvraag centraal. Omdat je werkt met leerlingen doe je er alles aan om de begeleiding zo leuk mogelijk te maken. Daarbij durf je outside-the-box te denken en creatief te zijn. Want, hoe meer plezier de leerling heeft in rekenen, hoe beter het resultaat is! Samen met leerlingen werken aan succeservaringen is motiverend en verrijkend, zowel voor hen als voor jou.

Als begeleider geef je begeleiding aan individuele leerlingen of kleine groepjes, vaak onder of na schooltijd. Ook stel je begeleidingsplannen op en evalueer je het traject. Je onderzoekt, observeert en stemt je bevindingen af met de hoofdbehandelaar en je collega’s. Ook zet je je in om de kwaliteit van de begeleidingen te verbeteren waar nodig. Herken je jezelf hierin en voel jij je thuis in een organisatie die openstaat voor groei en verbetering? Dan zijn wij een match!

Jouw profiel

 • Hbo+/ WO werk- en denkniveau, met relevante onderwijservaring of opleidingen/ cursussen (Remedial teaching/ Pabo met aanvullende cursussen of opleidingen/ Psychologie/ Orthopedagogiek)
 • Kennis van leerobstakels
 • Ervaring in de begeleiding van leerlingen (PO/VO)
 • Je denkt buiten de gebaande paden en weet op creatieve wijze leerlingen te betrekken en te motiveren
 • Jij herkent jezelf in onze kernwaarden: vooruitziend, oplossingsgedreven, betrokken, leuk en out of the box
 • Gezien het werk op verschillende locaties/ scholen plaatsvindt is mobiliteit (door auto of OV) een pré.

Wat biedt Rekenlicht jou?

 • Tarief ZZP/freelance à € 30,00 per uur (naast de begeleidingstijd, krijg je ook indirecte tijd, gesprekskosten, verslaglegging, een deel reiskosten en eventuele parkeerkosten vergoed). 
 • Ondersteuning en supervisie door hoofdbehandelaren, waardoor je er nooit alleen voor staat!
 • Contact met andere begeleiders door middel van intervisies, labeldagen, Eductodag en andere activiteiten!
 • Jonge en ambitieuze organisatie die innovatie van onderwijs vooropstelt en die zich dagelijks inzet om begeleiding van leerlingen zo optimaal mogelijk vorm te geven
 • Afwisselende werkomgeving waarbij je contact hebt met zowel leerlingen, leerkrachten als ook ouders
 • Interessant aanbod aan cursussen en trainingen door Educto Academy, zodat jij je als zelfstandige kan blijven ontwikkelen

Enthousiast?!?

Herken je jezelf in het profiel? En voel je je uitgedaagd? Stuur z.s.m. je CV met motivatie naar sollicitatie@rekenlicht.nl  Vertel in je brief waarom jíj de persoon bent die we zoeken.

Meer informatie

Heb je vragen? Mail naar onze HR afdeling! E-mailadres: HR@educto.nl

Nog geen ZZP’er?

Wanneer jij nog geen ZZP’er bent, dan helpen we je graag op weg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *